Kenneln Våra hundar Rottweilern Valpar Kullar Nyheter Galleri Länkar Gästbok Välkommen

Rottweilerkullar Schäferkullar Långhårs Tax Änglahundar R.I.P Grindsjön's Thyra Fransk Bulldoggs kullar

 

 

 

 

Vi har en egen sida

på Facebook:

Madiela's kennel

 

       

Info om kullen

 Valpar födda 2 juli -11

5 hanar + 4 tikar

efter

e;Svepagårdens Christo S39949/2007  Hd A, Ad Ua, Mh

Christo.JPG

Christo-1.jpg

Christo är en medelstor hane med rejäl benstomme. Han har ett kraftigt, maskulint huvud med välplacerade öron och fina mörka ögon. Mkt välvinklad och parallell fram och bak. Christo har en utmärkt päls med rejäla täckhår och  massor med underull. Han har även varma fina tanfärger. Han flyttade hem till  oss (ägaren) hösten 2010 och från att ha varit hundgårdshund så anpassade  han sig enormt fort till innelivet. Barn, katter och andra hanhundar var inga  problem, Christo är väldigt stabil i nya situationer  och accepterar all  typ av hantering. Han  ställer  villigt upp på de uppgifter som bjuds och försöker alltid  vara till lags. Han har inga dumheter för sig såsom dominansbeteenden eller   hanhundsaggressivitet. Han är rakt igenom en väldigt ärlig och schysst hund som vi trivs utmärkt med.
Christo kommer från Tyska ledande topplinjer. Han är efter BH, ZTP, IPO 111, Klubbseiger vinnare 2007 Ben vom Langen Grund och BH,Korad Galina vom Haus Neubrand.

 

u; Korad Madiela's Flirt S55013/2008 Hd A Ad Ua, Öga ua

hundar-003.jpg

Flirt-2.JPG

 

Flirt kommer ur en kull med  11 valpar där 9 st har röntagts med A på höfterna och Ua på armbågarna. Bakom Flirt är det ledmässigt mycket starkt. Hennes mamma kommer ur en kull med 8 individer där 7 är friröntgade både fram och bak. Flirts mamma hade en kull tidigare och där var det 6 st och alla 6 är fria bak och 5 är fria på armbågarna.

2 st har titeln Korad och 1 har gjort mentala delen i korningen. En är utbildad TJH inom försvarsmakten och en har gjort inträdesprovet till försvarsmaktshund. En tik är utbildad IRD Rehab Dog. Hela kullen är otroligt sociala.

Hon är korrekt byggd med fina färger, mörka ögon,  bra benstomme. Hon har ett välskuret tikhuvud, väl ansatta öron, välburen svans. Flirt är en hund med mycket fart och är otroligt social. Hon älskar allt och alla. Spår och uppletande tycker hon är kul och uppletande är hon fantastisk på. Lydnaden är på gång, det är bara matte som inte har kommit till skott ännu med tävlandet. Det är Appellen som hägrar för oss.

Genom att kombinera dessa två individer hoppas vi på ledstarka, friska, sunda och sociala hundar. Samt en exteriör som förhoppningsvis  kommer att bli mycket tilltalande!

Som uppfödare arrangerar vi MH och kennel träffar. Vi ställer upp för våra valpköpare i största möjliga mån. Vi finns tillgängliga 24 timmar om dygnet och VILL ha en god fortsatt kontakt!

.

 

 


©Uppfödning av rottweiler i hemmiljö.. Alla rättigheter reserverade

Senaste nytt

Fransk Bulldogg valpar väntas v.36

Madiela's Gizmo finns till avel för utvärderade och meriterade tikar

 Läs  mer

 

Grattis

GRATTIS alla 11 som är röntgade i M och N-kullen till A & Ua

Samt till Murklans fina utställningsresultat.

Läs mer »

Kontakt

Uppfödare läs här om valpbeskrivning ! ! !

Kontakt  Läs mer»

 

 

KENNELKLÄDER