Kenneln Våra hundar Rottweilern Valpar Kullar Nyheter Galleri Länkar Gästbok Välkommen

Planerade aktiviteter Senaste nytt Grattis Kennelläger 2016

 

 

2008 2009 2011

 

 

Vi har en egen sida

på Facebook:

Madiela's kennel

 

       

2011

December

3

Nu har ytterligare valpar i G-kullen gjort sin utställningsdebut och vilken debut det blev. Gizmo och Gruff fich bägge kanonkritik med hederspris. Gizmo blev 1:1 Hp och Bir slutade sedan med att han blev Bis 4 av 12 st. Gruff 1:2 Hp Garbo ställdes också i en klass på 5 st och vann den men blev sedan slagen av Gizmo. Garbo's betyg blev 1:1 Hp Bim. Vi samlade även ihop oss för att ha uppfödargrupp och vi fick Bis1 med Hp.

Lilla Bella ställdes också ut och hon fick 1:2Hp med kanonkritik. Bilder tagna av Lotta Olsson

                                                    

November

20

Först ut i G-kullen att vänstervarva är Grappo och han gjorde det kanon. Han var på Nedersiljans Bk i Rättvik och resultatet blev 1:1Hp 4.6 månader och slutade i konkuransen som tvåa av 3 st med väldigt fin kritik.

Oktober

12

Lilla Gruff är åter till Salu hör av er vid intresse.

1

Idag har Bella ställts ut för första gången i valpklass 4-6 månader på Gävle Bk och vilken debut hon fick. Resultatet blev 1:2 Hp med kanonkritik allt var utmärkt.                 Domare var Åsah Holesäter.

September

29

Tack alla ni som kom och var med på kennellägret i Fliken/Norberg. En helt fantastisk helg med mycket tips och hjälp av duktiga instruktör Susy Tvärnstedt. Bilder kommer.

16

Idag har Gizmo flyttat till Marie som bor i Söderhamn. Det känns skönt att ha honom nära. Vi önskar Marie lycka till med sina planer för Gizmo.

12

Idag har vår älskade Yessi fått somna in. Hon har haft problem med sitt vänsterben under lång tid. Puss älskling Sov Gott.

Augusti

29

Nu har alla valparna åkt utom Gizmo som söker en fodervärd. Vi önskar alla nya ägare ett STORT LYCKA till med era guldklimpar.

24

Idag har alla valparna blivit veterinärbesiktade och alla hade Ua. Veterinären tyckte det var en otroligt jämn kull och Gratulerade. Känns kanon för mig och alla nya ägarna.

21

Nu har alla valparna gjort sitt valptest. Alla imponerade med att vara öppna, sociala med mycket framåtanda, kamplust, föremålsintresse och apporteringsvilja. Nu ska vi försöka få rätt valp till rätt ägare.

15

Idag  har valparna åkt bil första gången och det gick bra. Turen gick till skogen. Se bilder här

6

Utställning Södertälje Bk (Figo & Havanna )

Havanna slog till och blev Bir i tikklassen valpar och slutade sedan 4:a i Bis finalen. Figo blev 4:a i öppenklasen med betyget Excellent.

Juli

15

Idag fyller F-kullen 3år.

10

Äntligen kom vår lilla Franska Bulldog hem. Välkommen Bella

2

Flirt har fått 9 välskapta valpar 5 hanar och 4 tikar.

1

Bild på vår nya tik Dreamflash Bella FiFi som flyttar hem 10 juli och hon ägs tillsammans med Grindsjön's kennel se under våra hundar

Juni

19

Idag visades Figo i öppenklass på SSU och resultatet blev SG med strålande kritik.

18

Idag har Lilla Havanna varit på utställning i Södertälje på SSU.  Hon placerade sig som 3:a i klassen 6-9 månader med betyget VV3. Kanonbra på sin första utställning. Tack Sandra och Stefan för att åkte och visade henne.

13

Ny info om kennellägret är utskickat. Hör av er om ni undrar över ngt.

Maj

29

Dom har gjort det igen. Sabina och Fliza har fixat ett 1:a pris i lydnadsklass 1 med        167 poäng. Nu har ni bara ett 1:a pris kvar sen har ni Lydnadsdiplom. Vad ni är duktiga.

22

Idag har Sabina uppe i Piteå varit och tävlat med Wilda(M. Fliza) och gjorde det med bravur. 1:a pris med 170.5 poäng. Vad ni var duktiga på er första tävling. Ett stort GRATTIS  till er. Bra jobbat.

15

Kennelns första Försvarsmaktshund. Madiela's Friska har i helgen tillsammans med Husse Jonas gjort Certprovet och det klarade dom galant. Nu kan hon titulera sig         TJH ​Madiela's Friska. Vi är så stolta över er. Vi vet att ni har lagt ner otroligt mycket tid på utbildningen.

1

Parning har skett mellan Flirt och Christo. Nu håller vi tummarna för att det blir valpar månadsskiftet juni/juli.

April

24

Madiela's Docka ( Zikita ) har somnat in 9.5 år gammal. Sov Gott lilla gumman.

16 

Juva har gjort sitt Mh idag med bravur

Mars

16

Mail skickat till er om Kennellägret.

14

Madiela's Akita har somnat in 10 år gammal. Sov gott lilla gumman.

Februari

Vi planerar för kennelläger 23-25 september. Platserna kommer att vara begränsade. Hör av er så att vi vet om intresse finns. Info. kommer

13

Nu har lilla Havanna flyttat till Sandra och Stefan i Sorunda. Det känns jättebra att ni vill ta hand om denna lilla goa tjej. Vi önskar er lycka till med henne.

Januari

27

Nu vet jag vilken valp som kommer att bo hos oss tills jag hittar en fodervärd. Hon heter Optimus Prime Havanna och kommer att kallas Vanna. Jag är så glad att få välkomna henne till flocken.

19

Idag fick jag det sorgliga beskedet att Madiela's Denver(Zeus) har somnat in. Han har varit frisk hela sitt liv. Han blev drygt 9 år. Styrkekram till Linda med familj.

18

Vi börjar att kolla upp datum för kommande kennelläger. Mer info kommer.

16

Jag letar efter ett hem till lilla Havanna på fodervärdsavtal. Gärna med en aktiv förare med tidigare tävlingsmeriter inom bruks som även är intresserad av utställning. Leveransklar är hon den 28 januari -11

Ni är Välkomna att höra av er till mig så berättar jag mer.

6

Planerad parning se vidare under Valpar

2010

December

20

Fick idag fina bilder på Chess som snart är 10 år. Tack Odd för bilderna. Det är alltid lika roligt att få mail med bilder samt få höra att allt är bra.

November

19

Jag letar efter ett hem med en aktiv förare med tidigare tävlingsmeriter inom bruks som även är intresserad av utställning till en tik på foder. Leverans sista helgen i januari -11

Hör av er till mig så berättar jag mer.

 

1

Idag fick vi besök av Karin och sonen Fredrik som visade upp sin fina hund Funny. Det var jättetrevligt att träffa er. Tack snälla för att ni åkte så många mil för att besöka oss.

Oktober

28

Fick ett tråkigt mail att lilla taxfröken Zonetta ifrån min första kull har somnat in nästan 16 år gammal. Tack fam. Thorse'n för att ni har förvaltat denna taxfröken så väl och att ni har mailat och berättat om henne under alla år.

 

17

Idag har Frezia varit på Nacka Bk och blivit mentaltestad så nu har 3 st i F-kullen blivit godkända.

Bilder finns här.

Figo's husse åkte dit för att titta och passade på att ta lite kort på Frezia. Tack Tobbe för bilderna.

 

11

Igår fick vi fint besök av Catrin med son som hade Enzo med sig ifrån E-kullen. Det var jättekul att få träffa honom för det är ett par år sedan. Tack för att ni kom och visade upp honom. Bilder finns här.

 

 9

Fyria och Funny har idag ögonlysts på Södertälje Bk och resultatet var Ua. Nu har fyra i F-kullen ögonlysts och alla är Ua.

 

 

 2

Idag har vi varit på Södertälje Bk för att mentaltesta Figo och Flirt

Flirt kan nu titulera sig Korad Madiela's Flirt och Figo kan titulera sig Korad Madiela's Figo

Vi är så stolta över dom, känns otroligt skönt. Nu är det bara att jobba vidare så att de får bruksmeriter också. BILDER

September

28

Tack alla ni som kom och gjorde helgen så trevlig.

Trots regn på lördagen så hade vi mycket roligt med våra hundar. Söndagen bjöd på strålande väder så vi fick en skön avslutningsdag tillsammans full med aktiviteter.

På söndagskvällen efter att alla hade åkt hem, låg alla våra hundar och snarkade efter en fullspäckad helg.

Längtar redan till nästa års träff. Tack för att ni tar hand om era hundar så bra. Bilder finns här

 

1

Info om kennelträffen utskickad via mail. Hör av er om ni inte har fått något.

Augusti

Juli

15

Grattis alla i F-kullen som idag fyller 2 år. Hoppas att ni idag får ett extra gott ben att snaska på.

 

6

Friska har gjort Exteriören för MT och blev godkänd.

Juni

23

Nu har Yessi gjort exteriöra delen av korningen och kan nu titulera sig med Korad Grindsjön's Yessi. Även Flirt har gjort exteriörbeskrivning och blev godkänd på den, så nu hoppas vi att vi kommer med på ett MT-test så att även hon får titeln Korad.

 

13

Vi jobbar med lydnaden på våra hundar under sommaren för att få in positionerna rätt.

Maj

23

Vår älskade Thyra har fått somnat in den 20 maj efter en kort tids sjukdom.

Saknaden är jättestor efter henne. Hon har lämnat ett stort tomrum efter sig. Sov gott älskling. Vi saknar dig. MINNESIDAN

 

OBS!!!!

Ny mail: carina.kinn@soderhamn.com

Den andra fungerar ett tag till.

  

19

Fick igår det tragiska meddelandet av husse Tommy att taxpojken

Madiela's Alfons har somnat in 14 år gammal. Jag kommer ihåg när du var och hämtade honom, du var så lycklig när du bar iväg med honom och skulle visa honom var han skulle bo och få trygghet i livet. Tack Tommy för att du har gett honom omvårdnad, trygghet samt ett aktivt liv. Jag vet att det var ett svårt beslut att låta honom få somna in. Tack för den fina bilden på Alfons.

 

16

Frezia har nu klarat av andra delen till att bli Försvarsmaktshund.

Lydnaden gick som en dans med hjälp av husse Jörgen. Nu är det bara sista delprovet kvar, som kommer att ske snart. Ni är så duktiga med Frezia. Vi håller tummar och tår för er inför sista delmomentet som är certprovet.

April

25

Idag har Friska tillsammans med husse Jonas blivit godkända på intagningsprovet för Försvarsmaktshund. Grattis till er och lycka till med den fortsatta utbildningen.

Känns väldigt roligt eftersom det är den andra i F-kullen som har klarat av inträdesprovet till försvarsmaktshund. Den andra är fodertiken Frezia.

 

24

Freja och Fixa har idag gjort sitt Mh på Södertälje Bk. Bägge har nu känd mental status. Grattis Jenny och Jesper samt Per och Linda.

Bilder från Freja's Mh i galleriet Mh F-kull.

Mars

20

Idag har Friska börjat utbildningen till Försvarsmaktshund. Nu håller vi tummarna att allt går bra. Lycka till med utbildningen, kram i massor till er.

 

15

Vi måste tyvärr flytta vårt kennelläger till i september.  Prel. blir det den 24 - 26 september.

 

Februari

25 Vår hemtelefon stängs av pga flytten men ni  kan nå oss på våra mobiler.

 

18 Lite info om boende under kennellägret se här 

Januari

21

Vi ska flytta till Trönö ca: 2 mil utanför Söderhamn. Spännande och skönt för både oss och hundarna som får en stor tomt att springa på.

 

4

Kennellägret kommer att vara uppe i Söderhamn's trakten. Mer info kommer

 

 


©Uppfödning av rottweiler i hemmiljö.. Alla rättigheter reserverade

Senaste nytt

Fransk Bulldogg valpar väntas v.36

Madiela's Gizmo finns till avel för utvärderade och meriterade tikar

 Läs  mer

 

Grattis

GRATTIS alla 11 som är röntgade i M och N-kullen till A & Ua

Samt till Murklans fina utställningsresultat.

Läs mer »

Kontakt

Uppfödare läs här om valpbeskrivning ! ! !

Kontakt  Läs mer»

 

 

KENNELKLÄDER